6 August, 2018

Serveis

Fotomurals i Vinils

Foto Murals i vinils serigrafia

Tenim una àmplia galeria d’imatges per fotomurals i vinils, ideals per decorar un racó de casa teva o la millor opció si vas a obrir un negoci per a locals i oficines.
I properament pots trobar moltes idees i comprar a la nostra botiga online.

Vidres i Aparadors

Realitzem treballs amb àcid tant imprès com retallat creant un efecte semi-transparent. És ideal per aplicar sobre tota mena de vidres i miralls. Donant-li un toc especial i personal a la teva llar o oficina.

Rétols / Tanques

Roide realitza tot tipus de rètols sense llum i amb llum, fem servir suports de metacrilat, PVC, polipropilè, alumini, poliuretà d’alta densitat, acer inoxidable i xapa.
Serveis que prestem a Retolació:

• Directoris i senyalització

• Cartells lluminosos
-Caixes de llum
-Amb frontal de lona
-Il · luminats amb focus
-Il · luminat amb barra difusora
-Panells electrònics

• Tanques publicitàries

Cortines Personalitzades

Com a nou producte de l’empresa tenim les cortines personalitzades enrotllables d’screen, que el client té total llibertat pel que fa al disseny de la mateixa.

Podrà escollir entre fotografies i dissenys nostres, o portar el seus.

Ideal per donar un toc diferent i personal a dormitoris de matrimoni, infantils, en cuines o salons, creant un ambient agradable i únic.

Lletres amb Volum

Fabriquem textos o logotips amb volum, presentats com a peces independents o en conjunt. Els materials que utilitzem normalment són metacrilat, pvc, polipropilè, alumini, poliuretà d’alta densitat, acer inoxidable i xapa. Aquestes lletres també poden ser amb llum.

Retolació de Vehicles

Ens encarreguem del disseny, retolació i decoració de tot tipus de vehicle, ja que realitzem treballs per a empreses però també per a particulars que vulguin alguna cosa diferent i personalitzat al seu cotxe.

A Roide utilitzem dos mètodes: el vinil autoadhesiu retallat per ordinador, i la impressió digital fotogràfica amb protecció per a exterior, que també es poden combinar amb el pintat del vehicle.

L’experiència de Roide garanteix la màxima qualitat dels acabats.

Retolació d’estands / Lones

Realitzem retolacions d’estands per a fires o convencions. També fem lones de diferents formats ja sigui per negocis o per a ús particular com lones d’aniversari.

Estampació Tèxtil

Com a nou projecte realitzem estampació personalitzada per transferència tèrmica que és una tècnica molt eficaç i de qualitat, per a diferents suports tèxtils com samarretes, coixins, dessuadores.

Làmines de protecció solar

Les làmines Energysa per a vehicles li ofereixen molt més que una aparença de gran luxe. Aïllen l’interior de la calor del sol, mirades indiscretes i impactes i creen un agradable ambient interior.

Energysa distribueix una àmplia gamma de làmines de protecció solar per a edificis, tant exteriors com interiors, per solucionar problemes decontrol solar i estalvi energètic en els seus vidres, protegint contra la decoloració i millorant la intimidad.MADICO fabrica una sèrie completa de làmines exteriors i interiors, amb garantia de 10 anys (fabricant), que s’utilitzen depenent del tipus de vidre.

beneficis

Les Làmines de Control Solar MADICO són la solució de millor relació eficiència-cost, ja que:

Menor consum d’energia, les despeses de climatització disminueixen fins a un 50% reduint la potència del Sistema d’AC / Calefacció, el consum i els costos de manteniment.

Rebutgen fins al 85% de l’energia solar.

Redueixen l’enlluernament fins a un 95% donant una excel · lent visió.

Redueixen la radiació U.V. més del 99%. Hi ha una Làmina especial que bloqueja fins al 99,9%

Faciliten el control climàtic de l’edifici evitant punts freds i calents.

Proporcionen un aspecte més atractiu i luxós donant una aparença uniforme a les finestres de l’edifici.